Voor jezelf beginnen als docent?

Wij kunnen je helpen een bijlesbedrijf op te zetten

Aanmelden

Verdien extra door bijlessen te geven

Bewezen businessmodel

We bieden een website waar leerlingen informatie over jouw lessen kunnen krijgen. Bepaal je eigen tarief en experimenteer met het budget voor advertenties om nieuwe leerlingen te krijgen. Leerlingen schrijven zich zelf in op lessen waarneer het jou uitkomt zodat je weinig administratiefe lasten hebt.

Website
example of a mobile website

Bereik iedereen op alle apparaten

Uit ervaring weten we dat veel klanten zoeken naar bijlessen via een smartphone. Onze website is daarom geschikt gemaakt voor alle apparaten. Verder hebben we ervoor gezorgd dat de website snel laad, ook bij trage internet verbindingen. 

Tarieven

Creëer je eigen carrière zonder vast te zitten aan een school

Bijles geven is meer dan een bijbaan

De branch voor bijlessen en huiswerkbegeleiding is masaal gegroeit in de laatste 10 jaar. In 2016 hebben ouders in Nederland 200 miljoen uitgegeven aan bijlessen, huiswerkbegeleiding en examentrainingen. Ouders verwachten hoge kwaliteit lessen met resultaten en zijn hiervoor bereid te betalen. Als bevoegd docent met ervaring voor de klas kan je een leerling veel beter en gerichter helpen dan iemand zonder onderwijservaring.

 

domein
Inschrijfsysteem kalender

Bespaar tijd met ons inschrijfsysteem

Naarmate jouw bedrijf succesvoller wordt en het aantal leerlingen groeit kost het inplannen van de bijlessen steeds meer tijd en energie. Wij hebben een inschrijfsysteem met kalender ontworpen zodat jij hier tijd mee bespaard. Jij plant de tijden op de kalender wanneer je lessen kan geven en de leerlingen schrijven zichzelf in voor een les. De leerling en de ouders krijgen ook een bevestiging en herinnering.

Aanmelden