Overslaan en naar de inhoud gaan

Een overzicht van 
de functies

Met onze op maat gemaakte website kan je jouw bijlesbedrijf op een professionele manier promoten. Maar er is meer! Want de website heeft meerdere handige functies. Zo kunnen leerlingen zich online voor lessen inschrijven en kan je de planning op de kalender bijhouden. Ook worden er automatisch bevestigingen en herinneringen verstuurd. Hierdoor heb je nauwelijks administratieve taken. Daarnaast beheer je advertenties zelf in de software. Alles onder één dak dus!

Jouw eigen website,
geschikt voor alle apparaten

We bieden je een op maat gemaakte website aan, inclusief eigen URL. Het enige wat jij hoeft te doen is het schrijven van de teksten en het bepalen van jouw uurtarief. De website werkt goed op alle mobiele apparaten en laadt snel, ook bij trage internet verbindingen. Zo weet je zeker dat je iedereen kan bereiken.

Eigen website
Adwords

Nieuwe leerlingen met
behulp van advertenties op Google

Leerlingen en ouders vinden jouw website door middel van lokale advertenties op Google. Jij bepaalt zelf hoeveel je maandelijks wilt uitgeven en wij beheren de advertenties  voor je. Met lokale advertenties zorgen we ervoor dat jij zoveel mogelijk klanten krijgt.

Je kan het advertentiebudget op elk gewenst moment aanpassen. Ook kan je de resultaten in de gaten houden. In de back-office kan je zien hoe vaak de advertenties getoond zijn, hoe vaak er op geklikt is en wat de kosten hiervoor zijn.

Leerlingen schijven zich in
via het inschrijfsysteem

Je bepaalt zelf wanneer en hoe lang je les wilt geven. Dat is het voordeel van eigen baas zijn! Door jouw beschikbaarheid aan te passen op de kalender weten de leerlingen precies wanneer je beschikbaar bent. Via het inschrijfsysteem schrijven de leerlingen zich in voor een les. Je krijgt elke keer een notificatie als een leerling zich inschrijft.

Inschrijven les
Account

Elke leerling heeft
een eigen account

Elke leerling krijgt een eigen account met inlognaam en wachtwoord. De leerlingen (of ouders) schrijven zich met hun account in op de lessen. Zo heb je een duidelijk overzicht over wie wanneer les heeft en welke lessen de leerlingen al heeft gevolgd.

Notificaties na
aanmelden en inschrijven

Als er een nieuwe aanmelding is voor jouw bijlessen ontvang je een e-mail met de contactgegevens van de leerling of de ouders. Zo kan je contact opnemen om de eerste bijles in te plannen. Tijdens de eerste bijles maak je een account aan voor de leerling zodat hij of zij zich zelf online voor komende lessen kan inschrijven. Elke keer dat de leerling zich inschrijft voor een les krijgen jullie hier beiden een bericht van. Zo heb je altijd bewijs van de afspraak mocht een leerling zich vergissen en hierdoor niet aanwezig zijn.

Herinneringen mobiel
Herinnering

Herinneringsmail
30 uur voor de les begint

Leerlingen krijgen 30 uur voor de bijles begint een herinneringsmail. Deze e-mail voorkomt dat leerlingen een bijles vergeten. Wij raden het aan om de regel in te voeren dat leerlingen zich tot maximaal 24 uur kosteloos van tevoren kunnen uitschrijven. Als iemand vergeet uit te schrijven of te laat is raden we het je aan om de bijles (gedeeltelijk) in rekening te brengen.

 

Duidelijk overzicht
van de lessen per leerling

Leerlingen hebben zelf in de kalender een duidelijk overzicht van de geplande lessen en de beschikbaarheid. Ze zien ze een duidelijk onderscheid tussen tijden die al bezet zijn, momenten die nog vrij zijn en lessen waarvoor de leerling zich zelf heeft ingeschreven. Er is gedacht aan de privacy, de leerlingen kunnen geen gegevens van andere leerlingen zien.

Overzicht lessen