Overslaan en naar de inhoud gaan

Een overzicht van 
de features

De website is zo ontworpen om gemakkelijk leerlingen krijgen. Als je eenmaal leerlingen hebt plannen deze zich in via het inschrijfsysteem.

Eigen website,
geschikt voor alle devices

De website werkt goed op mobiele apparaten en de website laad snel, ook bij trage internet verbindingen.

Eigen website
Adwords

Nieuwe leerlingen met
behulp van Google Ads

Leerlingen komen direct op jouw website door middel van advertenties op Google. Jij bepaald zelf hoeveel je maandelijks wilt uitgeven en wij beheren de advertententies en zorgen ervoor dat jij zoveel mogelijk klanten krijgt.

Het is mogelijk om elk moment je budget te veranderen op je eigen website. Hier zie je ook statistieken hoeveel mensen de advertenties hebben gezien en er op hebben geklikt en wat de kosten zijn.

 

Leerlingen schijven zich in
via ons inschrijfsysteem

Bepaal zelf wanneer en hoe lang je les wilt geven. Jij plant deze lessen in en via het inschrijfsysteem schrijven leerlingen zich in op de lessen. Je krijgt een notificatie wanneer leerlingen zich inschrijven op een les.

Inschrijven les
Account

Eigen accounts voor
al jouw leerlingen

Alle leerlingen krijgen een eigen account zodat je duidelijk overzicht hebt over de lessen die de leerlingen heeft gevolgd. De leerlingen (of ouders) schrijven zich in via het account op de lessen.

Notificaties na
aanmelden en inschrijven

Als er een nieuwe aanmelding is voor jouw bijlessen krijg je een email met contactgegevens zodat je in contact kan komen en een bijles kan inplannen. In de eerste bijles maak je een account aan voor de leerling zodat hij zich voor nieuwe lessen zelf kan inschrijven. Vervolgens krijg jij en de leerling een bevestinging van de inschrijving via email. Zo heb je altijd bewijs als een leerling zich vergist heeft in de tijd van de bijles en niet is gekomen.

Herinneringen mobiel
Herinnering

Herinneringsmail
30 uur voor de les begint

Leerlingen krijgen 30 uur voor de bijles begint een herinnering via email. Deze email voorkomt dat leerlingen vergeten dat ze een bijles hadden ingepland. Het is verstandig om een regel in te voeren dat leerlingen zich 24 uur van tevoeren kunnen uitschrijven voor een les zonder dat dit geld kost.

 

Duidelijk overzicht
van de lessen per leerling

Leerlingen hebben een overzicht van de lessen in een kalender. Ze zien ze een duidelijk onderscheid tussen lessen die al bezet zijn, lessen die nog vrij zijn en lessen waarvoor de leerling zich heeft ingeschreven. Er is gedacht aan de privacy want leerlingen kunnen geen gegevens van andere leerlingen zien.

Overzicht lessen